Dem der skaber din rejse

Vores medarbejdere


 

Annette

Magic Tours og Marathon Travel Club

Mit helt store fokus vores Magic Tours-rejser, der kan hjælpe dig til den magiske destination, Disneyland® og Marathon Travel Club, hvor jeg hjælper løbeglade gæster til spændende, internationale løb.

Jeg har selv en passion for at løbe, og i 2021 deltog jeg i Berlin Halvmarathon. Det var en helt fantastisk oplevelse, som jeg glædeligt hjælper andre løbeentusiaster med at opnå. Personligt holder jeg også meget af at opleve verden og en aktiv ferie er lige mig. En af de bedste aktive ferieformer for mig er en vandreferie, så jeg kan opleve verden samtidig med, at jeg er aktiv.

 

Simone

Ruby rejser og Magic Tours

Ønsker du at komme afsted på en aktiv ferie, hvad end det er en vandreferie, cykelferie eller cykelkrydstogtsferie, så kan jeg hjælpe dig med at finde den ferie, der passer bedst til dig. Jeg beskæftiger mig også med vores rejser til Disneyland®, hvor du kan komme på en fantastisk rejse fyldt med magi for hele familien. Jeg brænder for at give vores gæster den så gode og uforglemmelige oplevelser som muligt, og du vil få personlig vejledning med alt ift. planlægning af din rejse.

At rejse er min store passion, og jeg tager ud og udforsker verden, så ofte som jeg har mulighed for det. Min rejselyst har ført mig ud på rejser til skønne steder i Europa og Asien, og jeg glæder mig til at komme afsted igen.

 Kamilla

Kamilla

Salg og Magic Tours

Til hverdag beskæftiger jeg mig meget vores Magic Tours-rejser. Rejserne med Magic Tours har kurs mod Disneyland®, hvor tiden står stille og magien udfolder sig i selskab med dine ynglings Disney®-figurer. Jeg står klar til at hjælpe dig med at realisere din drømmerejse.

Jeg har selv en stor passion for at udforske landegrænser, og jeg har været så heldig at få lov at opleve bider af den store verden allerede. Særligt synes jeg at vores kulturrejser og fællesrejser er nogle spændende koncepter og dermed en fantastisk måde at opleve verden på, uanset hvor rejsen går hen.